Τετραήμερη εκπαίδευση “Αντιμετώπισης Αστικών Πυρκαγιών”

Την Κυριακή 25/04/2021, ολοκληρώθηκε η τετραήμερη εκπαίδευση αντιμετώπισης αστικών πυρκαγιών. Η Ομάδα μας συμμετείχε με την παρουσία συγκεκριμένων μελών, τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι της εκπαίδευσης.

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά την αντιμετώπιση αστικών πυρκαγιών, με την πολύτιμη συμβολή των αξιότιμων συναδέλφων από την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, Κίμωνα Παντελίδη (Kimon Pantelides) και Γεώργιο Δερτιλή (George Derti).

Με τη σειρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική οργάνωση και φιλοξενία την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών και τον Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου για τη διάθεση των εγκαταστάσεων τους για την διεξαγωγή της εκπαίδευσης.

Ακόμη, ευχαριστούμε τις Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης – EΔΔΔ για τη συνδρομή της στην εκπαίδευση, το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας για τη διάθεση του οχήματος συσκευών καθώς και τη Stephanie Kollintzas για το φωτογραφικό υλικό.

Τέτοιες δράσεις, βοηθούν στην ανάπτυξη και εξέλιξη των δεσμών μεταξύ των εθελοντικών ομάδων και ευχόμαστε να συνεχιστούν με τέτοια επιτυχία και στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τηρήθηκαν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.