Όροι χρήσης

Προσωπικά δεδομένα και προστασία δεδομένων

Η ΕΟΔΠΗ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα https://www.eodph.gr/ αναγνωρίζει τη σημασία της ιδιωτικότητας και του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε συμμόρφωση με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ποτέ δεν πρόκειται να πουλήσουμε, νοικιάσουμε ή να διανέμουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή να δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Πολιτική προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Επίσης, ενημερωθείτε για τα δικαιώματα που έχετε όσον αφορά αυτή τη συλλογή και επεξεργασία, τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα ασκήσετε και γενικότερα πώς μπορείτε να έρθετε σε επαφή με εμάς για οποιαδήποτε απορία.

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε.

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί τις εξής πληροφορίες:

Όταν καταχωρείτε το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην ειδική φόρμα στον ιστότοπο μας, για να σας αποστέλλεται σχετικό ενημερωτικό δελτίο (newsletter) καθώς και για να αποκτήσετε τα δωρεάν e-books, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα στοιχεία που μας δηλώνετε στη βάση δεδομένων.

Όταν καταχωρείτε τα στοιχεία σας όπως ονοματεπώνυμο, το e-mail, την επωνυμία της εταιρίας,  το τηλέφωνο, πως μάθατε για εμάς καθώς και άλλες πληροφορίες που μας κοινοποιείτε στην ειδική φόρμα στον ιστότοπο μας, για να κλείσετε μια δωρεάν συνάντηση ή μια δωρεάν συνεδρία, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα στοιχεία που μας δηλώνετε στη βάση δεδομένων.

Προσωπικά σας δεδομένα που μας κοινοποιείτε εσείς (όνομα, σχόλια, επισημάνσεις και άλλες πληροφορίες που σας αφορούν) συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε κατά την επίσκεψή σας σε λογαριασμούς (profiles) και σελίδες (pages) στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης  (social media), όπως facebook, linkedin, instagram, youtube κλπ, όταν επικοινωνείτε μαζί μας και κάνετε χρήση των υπηρεσιών που οι ανωτέρω ιστότοποι προσφέρουν για να έρθετε σε επαφή μαζί μας, να υποβάλετε αιτήματα, ερωτήσεις, αξιολογήσεις και να αποκτήσετε τις υπηρεσίες μας.

Κατά την επικοινωνία σας με την Εταιρεία μας με οποιονδήποτε τρόπο (e-mail, τηλέφωνο, φόρμες επικοινωνίας, social media κλπ), συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που δηλώνετε/καταχωρείτε.

Κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, περαιτέρω δεδομένα συλλέγονται αυτόματα για τεχνικούς λόγους, όπως η διεύθυνση IP, την οποία διαθέτει ο πάροχος πρόσβασης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας για τη σύνδεση με το διαδίκτυο, ή πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα από την οποία επισκεφθήκατε το site μας, ή σε σχέση με το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε ή το λειτουργικό σας σύστημα κ.α. (τεχνικές πληροφορίες). Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά στοιχεία, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία της ιστοσελίδας μας ενάντια στις επιθέσεις και την κατάχρηση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς.

Κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία η Εταιρεία μας, δύναται να σας αποστείλει ενημερωτικό δελτίο (newsletter) κατόπιν καταχώρησης των στοιχείων σας στην ιστοσελίδα μας, σας παρέχεται, δε, η δυνατότητα να αντιτάσσεστε στην αποστολή, με εύκολο τρόπο και δωρεάν. – Εφόσον εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών ενημερωτικών δελτίων της Εταιρείας μας, επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα (e-mail κλπ) που μας παρέχετε για να σας αποστείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες μας, τα νέα της Εταιρείας, εκδηλώσεις και events της Εταιρείας, προσφορές, εκπτώσεις και διαγωνισμούς (newsletters). – Για πράξεις “άμεσης προώθησης”, που περιλαμβάνουν οποιαδήποτε επικοινωνία της Εταιρείας για σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μας στα πλαίσια του νόμου, ώστε να σας ενημερώνουμε για προωθητικές ενέργειες, να προσαρμόζουμε τις επικοινωνίες ή να σας προβάλουμε στοχευμένα μηνύματα μέσω κατάρτισης προφίλ, σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες τρίτων. – Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας ή μέσω e-mail, τηλεφώνου,  social media επεξεργαζόμαστε ώστε να απαντήσουμε σε αιτήματα, ερωτήσεις και παράπονα που υποβάλετε και να σας προσφέρουμε υποστήριξη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Ομοίως, προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε για να απαντήσουμε σε αιτήματα, ερωτήσεις, αξιολογήσεις που υποβάλετε κατά την επίσκεψή σας σε λογαριασμούς (profiles) και σελίδες (pages) της eodph.gr, στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης  (social media), όπως facebook, linkedin, instagram, youtube κλπ.

Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται για:

1.            Παρακολούθηση επισκεψιμότητας

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως τη γεωγραφική σας θέση, τη συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων.

Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Προς πληροφόρηση σας, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js τη GA.

Η απενεργοποίηση ή απόρριψη των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας, θα αποτρέψει την GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες εντός αυτού του ιστότοπου.

•             Φόρμες επικοινωνίας

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμες επικοινωνίας που υπάρχουν στις σελίδες μας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση τύπου SHA-2, 256-bit πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές. Επιπλέον, η πλατφόρμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας φιλοξενείται από τη Google, η οποία είναι πλήρως συμβατή με το GDPR.

•             Email newsletter

Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα προωθηθεί στο MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θεωρούμε ότι το MailChimp (Privacy policy του MailChimp) είναι επεξεργαστής δεδομένων τρίτων. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ίδιου του ιστότοπου ή σε κανένα από τα εσωτερικά συστήματα υπολογιστών μας.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του MailChimp για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση από τη λίστα.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό αποσύροντας τη χρήση των συνδέσμων διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε ή ζητώντας την απομάκρυνση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν ζητάτε την απομάκρυνση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στείλτε μας το email σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι εγγεγραμμένος στη λίστα αλληλογραφίας.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσετε τη συγκατάθεση των γονέων πριν συνδεθείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ενώ η διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει στη βάση δεδομένων του MailChimp, θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Πώς και για πόσο χρόνο αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Όπως περιγράφεται παραπάνω, κάποιες προσωπικές πληροφορίες θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων αυτού του ιστότοπου. Αυτά τα δεδομένα βρίσκονται αποθηκευμένα σε μία βάση δεδομένων στην οποία πρόσβαση έχουν μόνο οι διαχειριστές της ομάδας “ΕΟΔΠΗ”.

Σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 1 στοιχείο γ) του κανονισμού GDPR, οι υπολογιστές και τα προγράμματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας έχουν σχεδιασθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο αναγκαίο η χρήση των προσωπικών στοιχείων και των στοιχείων ταυτοποίησης. Τα δεδομένα αυτά θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας και σχετικές ενημερώσεις (π.χ. newsletter) κατά τα ανωτέρω, μπορείτε δε, να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας (και σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο από 5  χρόνια, εκτός εάν συνεχίσουμε να τα τηρούμε κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία)

Από την στιγμή που θα επιλέξετε την κατάργηση του λογαριασμού σας στον παρόντα ιστότοπο τα δεδομένα σας κατόπιν αιτήσεως σας θα διαγράφονται εντός ευλόγου διαστήματος και σε κάθε περίπτωση εντός τριών (3) μηνών.

Διαδικασία αιτήματος διαγραφής προσωπικών δεδομένων

Παρέχουμε στους χρήστες της ιστοσελίδας τη δυνατότητα να ζητήσουν την κατάργηση των προσωπικών τους δεδομένων αρκεί να μας αποστείλουν σχετικό email με θέμα «Διαγραφή προσωπικών στοιχείων» στο info@eodph.gr. Μόλις επαληθευτεί η ιδιοκτησία του λογαριασμού, το σύστημα θα μετατρέψει τα δεδομένα σε ανώνυμα και θα διαγράψει όσα στοιχεία επιβάλλει η διαδικασία σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).

Προστασία δεδομένων – Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου

Διαθέτουμε πρωτόκολλο ασφαλείας:

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS.

Δήλωση cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.

Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή σας, εφόσον είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδειά σας.

Η συναίνεσή σας ισχύει για τα την ιστοσελίδα https://www.adamopoulosi.gr  και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την ανακαλέσετε πατώντας το κουμπί «Ανάκληση cookies».

Cookies Τρίτων που χρησιμοποιούμε

Οι υπηρεσίες Cookies που χρησιμοποιούμε αφορούν την χρήση ιστοσελίδας και οι διαφημίσεις αφορούν διαφημίσεις που σχετίζονται με την υπηρεσία που παρέχουμε.

Google Analytics

Είμαστε πελάτες υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics Google και χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «conversion tracking». Πρόκειται για μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων που παρέχεται από την εταιρεία Google Inc., εδρεύουσα ΗΠΑ (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Χάριν συντομίας «Google»). Οι πληροφορίες που δημιουργούνται με την χρήση υπηρεσίας διαφημίσεων Google Analytics μέσω cookies που αφορούν την χρήση της ιστοσελίδας συνήθως μεταφέρονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία ανωνυμοποίησης έχει ενεργοποιηθεί στις ιστοσελίδες μας, έτσι ώστε η διεύθυνση των χρηστών της εταιρείας Google στα Κράτη Μέλη Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών που έχουν συμβληθεί στην Συνθήκη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου να συντμηθεί πριν μεταφερθεί. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση αποστέλλεται σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντέμνεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει πληροφορίες για λογαριασμό μας για την αξιολόγηση της χρήσης της ιστοσελίδας και την δημιουργία αναφορών για την χρήση της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η διεύθυνση IP που διατίθεται από την υπηρεσία Google Analytics στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν θα συγχωνευτεί με υπόλοιπα δεδομένα που επεξεργάζεται η Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή ,ώστε να μην αποθηκεύονται τα cookies, στην περίπτωση αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι είναι πιθανόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στο μέγιστο βαθμό.

Μπορείτε να αποτρέψετε την Google από την συλλογή και επεξεργασία που προκύπτουν από την χρήση της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης διεύθυνσης IP) εγκαθιστώντας τον πρόσθετο περιηγητή που είναι διαθέσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Δικαιώματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να ασκήσει ανά πάσα στιγμή τα δικαιώματα που παρέχονται από τα άρθρα 15-22 του GDPR, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επιβεβαίωσης της ύπαρξης προσωπικών δεδομένων που το αφορούν, ελέγχου του περιεχομένου αυτών, της ορθότητάς τους, αιτήματος χορήγησης αντιγράφων ή διόρθωσης αυτών, αιτήματος περιορισμού της επεξεργασίας, διαγραφής και εναντίωσης.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 μπορούν να ασκηθούν από το υποκείμενο των δεδομένων τα εξής δικαιώματα:

i. δικαίωμα ενημέρωσης: για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων του προσώπου σε συνοπτική, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή.

ii. δικαίωμα πρόσβασης: για να μάθετε ποια δεδομένα τυγχάνουν επεξεργασίας, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες.

iii. δικαίωμα διόρθωσης: για τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούνται και χρήζουν διόρθωσης.

iv. δικαίωμα διαγραφής (γνωστό ως «δικαίωμα στη λήθη»): για τη διαγραφή στοιχείων πελατών από τα αρχεία μας υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία αυτών δεν είναι απαραίτητη ή επιβεβλημένη για την εκπλήρωση νομίμων υποχρεώσεων.

v. δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων 

vi. δικαίωμα φορητότητας: για την παραλαβή των προσωπικών δεδομένων σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο

vii. δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης/ εναντίωσης: σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ανά πάσα στιγμή με τη διαδικασία που προβλέπεται ρητά στη σύμβαση εντολής και ορίζεται από το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των δικηγορικών εταιρειών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία «ΕΟΔΠΗ» στις διευθύνσεις που εμφανίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου για να υποβάλετε αιτήματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία και να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αποτελεί το εποπτικό όργανο  για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, στο οποίο δύναται αιτιολογημένα να προβεί κάθε φυσικό πρόσωπο σε καταγγελία σε περίπτωση παράβασης, τηρώντας το επιβεβλημένο καθήκον αληθείας. 

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Σε περίπτωση που χρειαστεί να προβούμε σε αλλαγές, θα καταγράφουμε την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην αρχή αυτής της σελίδας. Σας συνιστούμε να επανεξετάζετε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές πολιτικής.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση 

Η πολιτική αυτή αναθεωρήθηκε τελευταία φορά στις 10/4/2021 και ισχύει από τις 10/4/2021.