Περιστατικό βανδαλισμού των εγκαταστάσεων της ομάδας μας

Ακόμη ένα κρούσμα βανδαλισμού υπέστη ο χώρος του πυροφυλακίου, που στεγάζεται η Εθελοντική μας Ομάδα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνοντας στο φυλάκιο βρεθήκαμε αντιμέτωποι τόσο με καταστροφές στον εξωτερικό χώρο, (σπασμένο γραμματοκιβώτιο, παγκάκια και τραπέζια), όσο – και πιο σύνηθες – βαμμένα σημεία, πέριξ του φυλακίου. Δεν χρειάζεται μάλλον να αναφερθούμε στους «τόνους» σκουπίδια που καλούμαστε να μαζεύουμε μετά τις «νυχτερινές επιδρομές» των αγνώστων.
Η τελευταία φορά όμως είναι αποκαρδιωτική. Έχοντας επενδύσει μπόλικο χρόνο, προσωπική δουλειά αλλά και χρήματα για τον καλλωπισμό του φυλακίου, είναι απαράδεκτο, να αντικρίζουμε τον προαύλιο χώρο σε αυτό το «χάλι». Πάντα, η αυλή μας, φιλοξενούσε ορειβάτες, γονείς με παιδιά, ανθρώπους που ήθελαν να ξαποστάσουν… Σεβόμενοι όχι μόνο τα μέλη μας, αλλά και τόσους λοιπόν ανθρώπους, θα πρέπει να γίνει σαφές, πως δεν γίνεται να δείξουμε ανοχή σε άλλα τέτοια περιστατικά.
Έχουμε ενημερώσει λοιπόν τις αρμόδιες αρχές και ελπίζουμε τόσο στην αρωγή τους, όσο και στη συνείδηση και το φιλότιμο του κάθε πολίτη, για την αποφυγή μελλοντικών τέτοιων «επιθέσεων».