Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθη η αναδάσωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στον Υμηττό μας!

Μικροί και μεγάλοι, πήραν τις τσάπες τους και με πολλή αγάπη και καλή διάθεση, φύτεψαν δεκάδες δεντράκια βάζοντας έτσι το λιθαράκι τους για να κάνουμε και πάλι τον Υμηττό πράσινο!

Η χαρά μας είναι μεγάλη, αφού είδαμε την τεράστια ανταπόκριση των πολιτών που όλοι μαζί γίναμε μια αγκαλιά για τον πολύπαθο Υμηττό μας!

Η αναδάσωση πραγματοποιήθηκε απο το Δήμο Ηλιούπολης με την επιστημονική υποστήριξη και επίβλεψη του Σ.Π.Α.Υ. και σε συνεργασία με την We4All .

Εκτός από την Ομάδα μας, στην αναδάσωση βρέθηκαν η Κυψελη Εθελοντών Δημου Ηλιουπολης , ο Ε.Ο.Σ Ηλιούπολης, το Σύστημα Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Σύλλογος «Περι.πολ.ο Αττικής», τα Δημοτικά Σχολεία 5ο, 8ο, 17ο και 20ο, τα Γυμνάσια 1ο και 7ο, τα Λύκεια 1ο και 3ο τα Εκπαιδευτήρια Μ. Ανδρουλάκης Κέντρα Ξένων Γλωσσών , το Περιφερειακό Τμήμα Ηλιούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα.

Από το πλευρό μας, δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα της AstraZeneca η οποία επιδεικνύει με κάθε τρόπο την ευαισθησία της για το περιβάλλον αλλά και το κοινωνικό προφίλ της εταιρείας με την έμπρακτη στήριξή της στον εθελοντισμό!

#eodph #volunteer #reforestation #we4all #ilioupoli