Χορηγία από την εταιρεία “Ασφαλιστική Κάλυψη Μεσίτες Ασφαλίσεων”

Τις θερμότερες ευχαριστίες μας, στην εταιρία Ασφαλιστική Κάλυψη Μεσίτες Ασφαλίσεων που ειδικά μετά τη συνδρομή μας στην κακοκαιρία “Μήδεια” που έπληξε λίγες ημέρες πριν την πόλη μας, αφουγκράστηκε τις ανάγκες μας και προχώρησε σε δωρεά αναλώσιμων υλικών άμεσης ανάγκης για την ομάδα μας.

Στις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές που διανύει ο εθελοντισμός, στάθηκε στο πλευρό μας, προσφέροντας 4 τσάντες μεταφοράς αλυσοπρίονου, 15 l λάδι αλυσίδας, 2 μπιτόνια μεταφοράς καυσίμων, 5 l ειδικό καύσιμο και 2 l λάδι μείγματος.Συνδρομές σαν και αυτή, μας βοηθούν τόσο από υλικοτεχνικής άποψης και εξοπλισμού, να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και να στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών, όσο και με τη δύναμη που μας δίνει η στήριξη για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ευχαριστούμε την εταιρία Ασφαλιστική Κάλυψη Μεσίτες Ασφαλίσεων και ειδικά την κα. Ευαγγελία Δημητρίου και τον κ. Kostas Louskas από τα βάθη της καρδιάς μας και ελπίζουμε πως και άλλες επιχειρήσεις της πόλης μας θα γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια μας!