Επίσκεψη κ.Νίκου Χαρδαλιά στο Πυροφυλάκιό μας

Σήμερα Κυριακή 14/7/2019 είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις της Ομάδας μας τον νέο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα καθόσον η σχέση της ομάδας μας με τον κύριο Χαρδαλιά κατά το παρελθόν είχε υπάρξει άριστη ιδιαίτερα κατά τη θητεία του ως πρόεδρος του ΣΠΑΥ Υμηττός αλλά και δημάρχου του όμορου δήμου, Βύρωνα. Ανέκαθεν επιδείκνυε ενδιαφέρον για τη δυναμική και την παρουσία του εθελοντισμού, κυρίως της δασοπροστασίας.

Από την παλαιότερη συνεργασία μας έχουμε δημιουργήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζουμε πως θα διατηρηθούν και στον νέο του ρόλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που απασχολούν την ομάδα μας αλλά και εν γένει τον εθελοντισμό στον τομέα της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης.

Ο Γενικός Γραμματέας φάνηκε απόλυτα δεκτικός και θετικός στα σχόλια και μας έπεισε με την στάση του και τον λόγο του ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του μπορούμε να αναμένουμε μόνο θετικά αποτελέσματα.