Ετήσιο μνημόσυνο στον Καρέα

Την Τετάρτη, 21 Ιουλίου 20121, πραγματοποιήθηκε στον Καρέα επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά του Υμηττού το 1998.

Τιμήθηκε η μνήμη των πεσόντων Αρχιπυροσβεστών Μαλούκου Δημητρίου και Μαυραειδή Θεμιστοκλή, του Πυροσβέστη Διαβολή Αλέξανδρου και του Εθελοντή Δασοπυροσβέστη Καραμολέγκου Δημητρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σύσσωμες οι εθελοντικές ομάδες του Υμηττού, το πυροσβεστικό σώμα, συγγενείς των πεσόντων, δημοτικές αρχές όμορων δήμων και ο ΣΠΑΥ, κατέθεσαν στεφάνι τιμώντας τη θυσία τους.

Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή, οι οικογένειες και συγγενείς των ηρώων, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, o Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Στέφανος Κολοκούρης, αξιωματικοί, ενώσεις και φορείς του Πυροσβεστικού Σώματος, η Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Ραλλία Χρηστίδου, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος, εκπρόσωπος του Δασαρχείου Πεντέλης, εκπρόσωποι όλων των Δήμων γύρω από τον Υμηττό και οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης του Υμηττού.

Η υπόσχεση που δίνεται είναι να μην ξεχαστούν ποτέ οι 4 αυτοί ήρωες του Υμηττού μας…

Αθάνατοι!