Ευχαριστίες για την προσφορά σας !

Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στο έργο μας έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες, με πολλούς φορείς, οργανώσεις αλλά και πολίτες να προσφέρουν ο,τι μπορεί ο καθένας για να έχουν οι εθελοντές μας μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης και τον Πρόεδρο κ. Athanasios Birlis ο οποίος για τρεις συνεχόμενες ημέρες μερίμνησε για την τροφοδοσία μας με φαγητά και γλυκά, καθώς και μεγάλη ποσότητα νερού για τις δύσκολες αυτές ημέρες.

Παρόμοια πρωτοβουλία, πραγματοποίησε και η πρόεδρος της Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης (Κι.Π.Η), κ. Ευαγγελία Δημητρίου που μαζί με το κατάστημα “Το Χασάπικο – To Xasapiko” μας προσέφεραν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα για τη βάρδια καθώς και το κατάστημα Garage Athens που συνεχώς μας στηρίζει με κάθε τρόπο.

Επίσης και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. George Chatzidakis ο οποίος με τη σειρά του μας χάρισε ένα όμορφο γεύμα.Επιπλέον, χρήσιμα πράγματα για την καθημερινότητα, έφερε και η πρώην δημοτική σύμβουλος κα. Mary Mpasta.

Αυτές τις κινήσεις που με απλό και γλυκό τρόπο δίνουν κουράγιο στη συνέχιση του έργου μας για αυτό και σας ευχαριστούμε θερμά!

Θα ήταν χαρά μας οποιαδήποτε επιχείρηση η ιδιώτης θέλει να συνδράμει στην προσπάθειά μας, μπορεί να το κάνει εύκολα χρησιμοποιώντας το IBAN GR59 0171 0400 0060 4014 4643 571 της ομάδας μας.

Μην ξεχνάτε τα στοιχεία αποστολέα!