Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Ε.Ο.Δ.Π.Η.

Το Σάββατο 30/11/2019 η Ομάδα μας, σε μία όμορφη εκδήλωση γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 χρόνων ζωής και προσφοράς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν σημαντικά πρόσωπα που έδωσαν το δικό τους στίγμα στην πορεία των 20 χρόνων μας, καθώς και εθελοντικές ομάδες της Αττικής για την πολυετή συνεργασία μας.

Με την παρουσία τους, μας τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς Νικόλαος ο οποίος τιμήθηκε για την στήριξή του στην Ομάδα μας, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου Βασίλειος, ο νέος Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, οι Aντιδήμαρχοι του Δήμου Ηλιούπολης κ. Αντζινάς Ιωάννης και κ. Σεφτελής Κωνσταντίνος, ο διοικητής του 5ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος κ. Καλαιτσίδης Κωνσταντίνος, ο Υποδιοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Επιπυραγός κ. Μεσημέρτσης Αλέξανδρος, εθελοντικές οργανώσεις της Αττικής, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Ρωμανάς Σωτήριος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην αντιδήμαρχοι καθώς παλαιά και εν ενεργεία μέλη μας.

Ευχαριστούμε πραγματικά για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί σας οικογένεια για πολλά ακόμη.

Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης:

Garage Athens

ΣΑΛΟΝΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ “ETAL CLUB”

pavestreet

Ψητοπωλείο Αιμιλιος

κ.Κωσταντίνος Βάχλας

Κοκομπλοκο