Λήξη Αντιπυρικής περιόδου 2021

Ακομη μία αντιπυρική περίοδος έφτασε στο τέλος της και όπως κάθε χρόνο είναι ημέρα απολογισμού για όσα συνέβησαν το καλοκαίρι που πέρασε.

Ήταν σίγουρα ένα δύσκολο καλοκαίρι για όλους. Πολλά στρέμματα καμένης γης, πρόσφατα πλημμύρες, ώρες πολλές σε περιπολίες στο βουνό, με την Ομάδα μας να συνδράμει όπου κλήθηκε.

Βαρυμπόμπη, Βίλια και σε άλλα πολλά συμβάντα χρειάστηκε να βάλουμε πίσω κάθε αρνητική σκέψη, σφίξαμε τα δόντια και βοηθήσαμε με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Ένα ακόμη καλοκαίρι, που δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και παρά τις αντιξοότητες σταθήκαμε επάξια όπως κάνουμε τα τελευταία 21 χρόνια. Στο “ταξίδι” αυτό δεν είμαστε μόνοι.

Ετσι και φέτος, οι περισσότερες εθελοντικές ομάδες γίναμε “μια γροθιά” δείχνοντας πραγματική αλληλεγγύη και μεράκι σε αυτό που κάνουμε.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε επίσης όλους όσους μας στήριξαν, από τον Δήμο Ηλιούπολης και το Πυροσβεστικό Σώμα, πολλές επιχειρήσεις μέχρι και απλούς πολίτες που με τα λόγια και τις πράξεις τους μας έδωσαν κουράγιο να συνεχίσουμε με αγάπη και προσήλωση το έργο μας.