Συνάντηση εθελοντικών ομάδων με τον κ.Νίκο Χαρδαλιά

Την Παρασκευή 10/01/2020 εκπρόσωπος της Ομάδας μας μαζί με εκπροσώπους των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας ΣΕΔΙΠ-“Σωμα Εθελοντων Διασωστων-Πυροσβεστων Δυτικης Αχαϊας”, Κέντρο Προστασίας Δασών Και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης & Διάσωσης ΕΔΔΔ Eddd και ΕΔΑΣΑ, συναντήθηκαν με τoν Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς και τον Εθνικό Διοικητή Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου Βασίλη αντίστοιχα, προκειμένου να τους υποβάλλουν προτάσεις επί του Νομοσχεδίου που αφορά την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας.

Η συζήτηση διήρκεσε 2,5 ώρες σε ένα πολύ καλό κλίμα όπου οι κκ Νίκος Χαρδαλιάς και Παπαγεωργίου Βασίλης άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις παρατηρήσεις που υπέβαλαν από κοινού οι εκπρόσωποι των Εθελοντικών Οργανώσεων, ενώ απάντησαν σε κάθε απορία ή προβληματισμό που τους κατατέθηκε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπροσώπους των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας που κατάφεραν να παραβρεθούν στην συνάντηση και να μεταφέρουν τις απόψεις όλων όσων συνεργάστηκαν ώστε να συνταχθούν και να κατατεθούν οι απόψεις μας σχετικά με το νέο σχέδιο νόμου.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να συμμετέχουμε όλες οι εμπλεκόμενες Εθελοντικές Οργανώσεις σε ανάλογες ενέργειες.