Πρόσκληση στην 3η Πανελλήνια Δράση Επιμόρφωσης Οδηγών για την σωστή τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων

Η ομάδα μας έχει την χαρά να είναι στα μέλη που διοργανώνουν την “3η Πανελλήνια Δράση Επιμόρφωσης Οδηγών για την σωστή τοποθέτηση πιστοποιημένων αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά σε συνθήκες χιονόπτωσης” που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 στην Ηλιούπολη.

🚙 Από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 μέλη της Ομάδας μας μαζί με τη Σχολή Οδηγών Ζήκος Αθανάσιος, Σχολή Οδηγών Μιχάλης Ζωγράφος, «Παπαδόπουλος» και «Φανός», καθώς και την Americat Accessories GR, τη μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία αξεσουάρ όλων των οχημάτων, θα βρίσκονται στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Κεντρική) στην Ηλιούπολη για να βοηθούν τον κόσμο και να τον καθοδηγούν στο πώς να επιλέγουν, αλλά και να τοποθετούν σωστά αντιολισθητικες αλυσίδες.

📍 Στόχος είναι όλοι και όλες να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν αν τυχόν χρειαστεί να οδηγήσουν σε… χιονισμένους δρόμους με τη σωστή οδηγική συμπεριφορά, αλλά και να δουν όλοι πόσο τελικά απλό και χρήσιμο είναι να υπάρχουν και να τοποθετούνται σωστά οι αλυσίδες σε όλα τα οχήματα!

🚒 Η δράση αυτή γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και είναι ελεύθερη και δωρεάν για όποιον τα επιθυμεί!

📌 Για να πάρετε μέρος μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://forms.gle/DNtWXnUg2d84VFiE9

🔹 Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικά κουπόνια από την εταιρεία Americat για την αγορά των αντιολισθητικών μέσων που θα παρουσιάζονται στη Δράση για αγορές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

❗ Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Δράση θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία και ώρα.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο δράσης επιμόρφωσης οδηγών