Αναδάσωση στην Αργυρούπολη

🌱 Η Ομάδα μας με μεγάλη χαρά συμμετείχε στην αναδάσωση που πραγματοποιήθηκε στον Υμηττό και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αργυρούπολης.

📌 Μικροί και μεγάλοι, πήραν τις τσάπες τους και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι να ξαναγίνει πράσινο το βουνό μας, μαζί με εθελοντικές Ομάδες και τον Σ.Π.Α.Υ.

🌲 Η δενδροφύτευση συνδιοργανώθηκε από τον

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης – Municipality of Hellinikon Argyroupolis , τον ΣΠΑΥ Υμηττός , τον ΣΚΑΪ ΤV και το “Όλοι μαζί Μπορούμε”, το Σώμα Εθελοντών, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης , την Εθελοντική Ομάδα Let’s do it Greece , το 2o Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης και τον Οργανισμό Αwomancanbe σε συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης.

📍 Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, η Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Βούλας, η Εθελοντική Δασοπροστασία-Πυρόσβεση Γλυφάδας-ΕΔΑΠΥΓ , ο Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής “ευκλής” .

🌿 Είναι όμορφο να συνδράμουμε σε κάθε τέτοια προσπάθεια, καθώς η προστασία του φυσικού μας πλούτου είναι ένας από τους σκοπούς της Ομάδας μας και τέτοιες κινήσεις φέρνουν πιο κοντά τον κόσμο στο βουνό και τη φύση που όλοι αγαπάμε!