Συμμετοχή στο 2ο Forum του Σ.Π.Α.Υ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Forum του ΣΠΑΥ, “Ο Δεκάλογος της σωτηρίας των δασών μας: Η επόμενη ημέρα”, σε ένα διήμερο, με πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές για τον Υμηττό μας.

Η ομάδα μας, είχε την χαρά να εκπροσωπηθεί από τον Γενικό Γραμματέα της Σταμάτιο Βογιατζόπουλο, στο θεματικό τραπέζι “Εθελοντισμός, συνεργασία και στήριξη στους ‘Άγρυπνους Φρουρούς’ του Υμηττού” μαζί με πολιτικούς, εκπροσώπους ΟΤΑ και επικεφαλής εθελοντικών ομάδων και φορέων.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εθελοντισμός, η διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των εθελοντικών ομάδων με άλλους φορείς αλλά και η στήριξη που χρειάζονται οι εθελοντές για την ενίσχυση του θεσμού.

Η Ομάδα μας ακόμη, βραβεύτηκε κατά την έναρξη του Forum, από τον Σ.Π.Α.Υ. και η απονομή έγινε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΣΠΑΥ Υμηττός και τον Πρόεδρο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος για την πρόσκληση και την εξαιρετική διοργάνωση και ευελπιστούμε όμοιες δράσεις να συνεχιστούν και στο μέλλον!

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση του εκπροσώπου της Ομάδας μας παρακάτω:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα τραπέζια διαλόγου του Forum εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=qEBjCwoO3YY…