Συνδρομή στην «Hellas COVID-19 3D Printing Supplies»

Στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε λόγω της πανδημίας Covid-19, κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή”. Ο λόγος για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που καθημερινά, δίνει μία τεράστια μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

Προς ενίσχυση της προσπάθειας αυτής, εθελοντές, επιχειρήσεις και πανεπιστημιακά εργαστήρια ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία ομάδα εθελοντών, που παράγει ειδικές μάσκες-ασπίδες προστασίας, «Hellas COVID-19 3D Printing Supplies».

Οι εθελοντές, ενέταξαν την τεχνολογία 3D στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, κατασκευάζοντας προστατευτικές ασπίδες προσώπου, με σκοπό να τις προσφέρουν χωρίς αντάλλαγμα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Η ομάδα μας, μαζί με το Κέντρο Προστασίας Δασών Και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα σε μία προσπάθεια να βάλει το λιθαράκι της στην προσπάθεια αυτή, συνδράμει με μεταφορές και συγκομιδή υλικών από εθελοντές, για να συνεχιστεί η παραγωγή και διάθεση των ασπίδων προσώπου, όπως επίσης και, στη συσκευασία.

Η χαρά μας είναι ιδιαίτερη που είμαστε κι εμείς μέρος της “αλυσίδας” σε μία εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται και ελπίζουμε πως με επιμονή και υπομονή, το αύριο θα είναι καλύτερο.