Δίπλα στους κατοίκους της Εύβοιας

Την Τρίτη 11/08/2020 η Ομάδα συνεργάστηκε με άλλες 4 εθελοντικές οργανώσεις (Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης – EΔΔΔ, Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, Κέντρο Προστασίας Δασών Και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ) βρέθηκαν με 6 οχήματα και 20 εθελοντές δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Περιοχή των Πολιτικών.

Εδώ και 3 μέρες ζουν μέσα στις λάσπες και στα νερά μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή έτσι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε στο να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα σπίτια και τα καταστήματα που επλήγησαν.

Μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή σε όλους έμεινε ένα πράγμα: το χαμόγελο για την προσπάθεια που καταβάλουν βοηθώντας τους ανθρώπους και φυσικά το απίστευτο πνεύμα συνεργασίας ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη του εθελοντισμού.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Τέλος να ευχηθούμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν.